MASTERCLASS HEELS DANCE

1. ŠTA JE MASTERCLASS SA SANJOM

Kvalitetan, pažljivo sastavljen, edukativan. Čas posvećen plesu na kom ću vas detaljno voditi ka osvešćivanju tela i budjenju skrivenih emocija kroz pokret i muziku. Čas na kom ćeš izaći iz zone komfora i sticati samopouzdanje kroz smeh i uživanje. Ovo je jedinstvena prilika da probudiš svoju žensku energiju na najlepši mogući način- plesom!

2. ZAŠTO HEELS DANCE?

Ples u štiklama je moj prepoznatljiv stil, koji se izdvaja po elegantnim pokretima, dinamičnim prelazima i čistoj tehnici. Koreografija, emocije, ženstveni hod… neću sve da otkrivam, dodji da zajedno učimo, napredujemo i uživamo.

3. KO SAM JA?

Sanja Obradinović je diplomirani igrač klasičnog baleta. Nakon školovanja igra u Srpskom narodnom pozorištu i Pozorištu na Terazijama, uporedo radeći kao nastavnik u srednjoj baletskoj školi „Lujo Davičo“. Sa željom da napreduje, proširuje svoje znanje u oblasti treninga i anatomije tela i postaje licencirani fitnes instruktor. Plesno iskustvo konstantno gradi radeći koncerte i nastupe sa našim najvećim zvezdama (medju kojima su i turneja sa Dinom Merlinom, Vlado Georgiev). Snima spotove, reklame, serije i bavi se modelingom, radeći za različite domaće i inostrane kampanje. Dugogodišnje plesno iskustvo na sceni odvodi je u Šangaj gde je radi performanse za neke od najprestižnijih brendova (Bvlgari, Maserati, Swatch…), a kao gostujući predavač drži  Masterclass-ove u plesnoj školi. Veliki broj ljudi saznaje za Sanju kada je u Lafayette Cabaret u Beogradu donela svoj lični pečat, senzualni scenski spektakl na akrobatskom obruču. Uz konstantno usavršavanje i rad sa našim najpoznatijim koreografima i ljudima iz šou-biznisa dolazi da vam prenese dugogodišnje iskustvo na svom Masterclass-u u Srbiji.

4. ŠTA JE POČETNI NIVO?

Ako se nikada nisi bavila plesom ili si rekreativac i početnik, onda je početni nivo čas za tebe. Uvešću te u svet plesa kroz priču, osnovnu tehniku, koreografiju i plesne vežbe. Radićemo postepeno, nemoj da te koči strah, svi smo jednom bili na početku.

5. ŠTA JE NAPREDNI NIVO?

Imaš plesnog iskustva ili se baviš plesom profesionalno i želiš da usavršiš svoju tehniku plesa na štiklama? Naučiću te kako da ojačaš svoje telo, uspešno ga kontrolišeš i postigneš svoj pun potencijal kako bi na sceni bila sigurna, dinamična i ubedljiva. Očekujte zahtevnije plesne vežbe, koreografiju, i moj dobro prepoznatljiv scenski izraz.

6. KADA ĆE SE ODRŽATI MASTERCLASS?

POČETNI NIVO

 • JEDNODNEVNI MASTERCLASS – 8. oktobar u 15:00h

NAPREDNI NIVO

 • DVODNEVNI MASTERCLASS / DAN 1 – 7. oktobar u 16:00h
 • DVODNEVNI MASTERCLASS / DAN 2 – 8. oktobar u 13:00h

7. TRAJANJE MASTERCLASS-A

POČETNI NIVO – Jednodnevni masterclass biće održan u nedelju (8. oktobar) u trajanju od  90 minuta.

NAPREDNI NIVO – Dvodnevni masterclass obuhvata dva časa koja će biti održana u subotu i nedelju (7. i 8. oktobar). Jedan čas traje 90 minuta.

Obavezan je dolazak 10 minuta ranije, kako bi stigla da se presvučeš i evidentiraš svoje prisustvo.

8. ŠTA MI JE POTREBNO ZA ČAS?

 • Štitnici za kolena za POČETNI i NAPREDNI NIVO!
 • Obuci nešto u čemu se osećaš prijatno i udobno za ples.
 • Obuća – štikle (čizmice, obuća sa nižom ili višom potpeticom). Ako se ne osećaš sigurno u štiklama možeš da obuješ ravnu obuću.
 • Počni u štiklama u kojima umeš da hodaš, pa ćemo zajedno naučiti  da igramo.
 • Obavezno je da obuća bude čista.
 • Stvari možeš da odložiš u ormarić u svlačionici, kao i da koristiš tuš nakon časa.

9. KAKO DA SE PRIJAVIM?

Prijava počinje 25. septembra. Kako je broj mesta ograničen, potrebno je da pošalješ tvoje podatke na e-mail: sanjaobradinovic@gmail.com

 • Ime, prezime, datum rodjenja
 • Kontakt telefon
 • Masterclass na koji se prijavljujem – početni ili napredni nivo

U email-u ćeš dobiti instrukcije za plaćanje. 

Rezerviši svoje mesto na vreme.

*U slučaju da ste sprečeni da dodjete na čas, moguće je otkazivanje rezervacije do 30. septembra. Za kasnija otkazivanja novac neće biti refundiran.

10. CENA MASTERCLASS-A ZA JEDNU OSOBU

 • Početni nivo: 3.600 RSD
 • Napredni nivo (dvodnevni masterclass): 4.800 RSD

PROMO CENA ZA PRIJAVU 20. JAN!

3.000 RSD

2.600 RSD

11. LOKACIJA

Jevrejska opština u Beogradu, Kralja Petra 71a Beograd

Masterclass u Beogradu

Masterclass

Masterclass u Šangaju