HEELS DANCE SA SANJOM

PRIJAVE SE OTVARAJU 20. FEBRUARA

1. ZAŠTO HEELS DANCE SA SANJOM?

Ples u štiklama je moj prepoznatljiv stil, koji se izdvaja po elegantnim pokretima, dinamičnim prelazima i čistoj tehnici. Heels Dance sa Sanjom su časovi posvećeni plesu na kojima ću vas detaljno voditi ka osvešćivanju tela i izražavanju skrivenih emocija kroz pokret i muziku. Ovo je jedinstvena prilika da probudiš svoju žensku energiju, izađeš iz zone komfora i stekneš samopouzdanje na najlepši mogući način – plesom!

2. ŠTA ĆEMO VEŽBATI NA OVIM ČASOVIMA

3. KOME SU NAMENJENI OVI ČASOVI ​

Ako se nikada nisi bavila plesom ili si rekreativac i početnik – ovo su časovi za tebe. Uvešću te u svet plesa kroz priču, osnovnu tehniku, koreografiju i plesne vežbe. Radićemo postepeno, nemoj da te koči strah, svi smo jednom bili na početku.

4. ŠTA TI JE POTREBNO ZA ČAS? ​

  • Štitnici za kolena 
  • Obuci nešto u čemu se osećaš prijatno i udobno za ples.
  • Obuća – štikle (čizmice, obuća sa nižom ili višom potpeticom). Ako se ne osećaš sigurno u štiklama možeš da obuješ ravnu obuću.
  • Počni u štiklama u kojima umeš da hodaš, pa ćemo zajedno naučiti  da igramo.
  • Obavezno je da obuća bude čista.

4. KAKO DA SE PRIJAVIM?

Prijava počinje 20. februara. Broj mesta je ograničen. 

  1. Pošalješ svoje podatke (ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon) na e-mail: sanjaobradinovic@gmail.com 
  2. Na e-mail ti stiže pravilnik sa detaljima časova i upitnik koji je potrebno da popuniš
  3. U roku od nedelju dana šaljem ti da li je mesto za tebe rezervisano, termin tvoje grupe, kao i uputstvo za uplatu
  4. Kada uplatiš novac dobijaš potvrdu da si deo grupe koja kreće od marta 2024

5. MESEČNA ČLANARINA ZA HEELS DANCE ČASOVE

60e / 7.000 rsd

Časovi se održavaju subotom u trajanju od 90 minuta.

Broj mesta je ograničen.

6. LOKACIJA

BB Fitness, Kolarčeva 3

7. KO SAM JA?

Sanja Obradinović je diplomirani igrač klasičnog baleta. Nakon školovanja igra u Srpskom narodnom pozorištu i Pozorištu na Terazijama, uporedo radeći kao nastavnik u srednjoj baletskoj školi „Lujo Davičo“. Sa željom da napreduje, proširuje svoje znanje u oblasti treninga i anatomije tela i postaje licencirani fitnes instruktor. Plesno iskustvo konstantno gradi radeći koncerte i nastupe sa našim najvećim zvezdama (medju kojima su i turneja sa Dinom Merlinom, Vlado Georgiev). Snima spotove, reklame, serije i bavi se modelingom, radeći za različite domaće i inostrane kampanje. Dugogodišnje plesno iskustvo na sceni odvodi je u Šangaj gde je radi performanse za neke od najprestižnijih brendova (Bvlgari, Maserati, Swatch…), a kao gostujući predavač drži  Masterclass-ove u plesnoj školi. Veliki broj ljudi saznaje za Sanju kada je u Lafayette Cabaret u Beogradu donela svoj lični pečat, senzualni scenski spektakl na akrobatskom obruču. Uz konstantno usavršavanje i rad sa našim najpoznatijim koreografima i ljudima iz šou-biznisa dolazi da vam prenese dugogodišnje iskustvo na svom Masterclass-u u Srbiji.

Masterclass u Beogradu

Masterclass

Masterclass u Šangaju